Hoe werkt Blockchain Creatives?

 1. 1. Meet & brief

  De eerste stap: tijdens een kennismakingsgesprek en korte presentatie stemmen we de violen gelijk. Duidelijke doelstellingen en verwachtingen. Nadien volgen de planning en offerte. Uren en prestaties zijn 100% transparant. Kortom, geen verrassingen.

 2. 2. Jouw team

  In functie van de opdracht stellen we het ideale team samen. Zo compact mogelijk, dat werkt vlotter, efficiënter en voordeliger. We werken altijd met de juiste ploeg én met 100% engagement. We don’t stop until we’re proud!

 3. 3. Opstart job

  We zijn creatief, maar ook pragmatisch. Pas wanneer het plaatje klopt, gaan we reviewen. Dan zetten we de zaken op scherp, zodat we gericht verder kunnen werken. Overbodige meetings kosten tijd en geld, dus die vermijden we liever.

 4. 4. Tevreden klant

  Onze belangrijkste doelstelling is een mooi eindresultaat dat zijn werk doet. Dat is goed voor jou én voor onze portfolio. Want zo houden we onze klanten tevreden, en tevreden klanten komen altijd terug. Win-win.

Contact

Frank Van de Vijver

Founder

Frank maakte de voorbije 25 jaar naam als artdirector en creative director bij Belgische reclamebureaus en internationale netwerken. Daar werkte hij niet alleen mee aan spraakmakende campagnes. Hij bouwde er ook een netwerk uit van copywriters, webdevelopers, designers, radio- en tv-scriptwriters, fotografen, 3D-developers, enz. Allemaal high-end professionals: van oude rotten in het vak tot digital natives met wie je van elke briefing een mooi verhaal kan maken.

Zo ontstond het idee van Blockchain Creatives. Geen muren, geen bureaus, geen overhead. Enkel het talent dat nodig is om elke briefing te vertalen in een sterk resultaat. En bovendien: een dynamisch netwerk dat constant evolueert.

Linkedin

Ik ben adverteerder

Heb je interesse? Contacteer ons voor een eerste kennismaking of meteen de briefing.

Contact

Ik ben creatief

Wil je deel uitmaken van ons team? Contacteer ons. Wie weet, kunnen we iets betekenen voor elkaar.

Contact

Wij gebuiken cookies!

Ga even zitten en neem er een.

Dankjewel!